T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AKSARAY / MERKEZ - Aksaray Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Şiddetin Önlenmesine Yönelik Yapılacak Çalışmalara İlişkin Eğitim İçerikleri

Aksaray Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak “Aksaray İli Ortaokul ve Lise Kademelerindeki Öğrencilerin Şiddet Algılarının İncelenmesi” başlıklı araştırmamızı tamamlayarak yayımladık. Bu çalışmamız ile öğrencilerimizin şiddet kavramına ilişkin algılarının belirlenerek, gerekli önlemlerin alınabilmesine bu doğrultuda çalışmaların yürütülmesine ve sonuçta şiddet davranışlarının ortadan kaldırılmasına katkı sunmak amaçlanmıştır

Hedeflenen amaca ulaşmak için araştırma kapsamında elde edilen veriler doğrultusunda bazı eğitim önerilerinde bulunulmuştur. Söz konusu eğitimlerin gerçekleştirilmesi noktasında fikir vermesi, yol göstermesi amacıyla eğitim içeriklerine ulaşabileceğiniz kaynaklar paylaşılmıştır.

Bilinçli Teknoloji Kullanımı konusunda AKSARAY Yerel Hedef Komisyonu tarafından hazırlanan eğitim içeriklerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

 

Akran Zorbalığı konusunda Bartın Yerel Hedef Komisyonu tarafından hazırlanan eğitim içeriklerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Akran Zorbalığı konusunda BOLU Yerel Hedef Komisyonu tarafından hazırlanan eğitim içeriklerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Akran Zorbalığı konusunda RİZE Yerel Hedef Komisyonu tarafından hazırlanan eğitim içeriklerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

 

İletişim Becerileri konusunda KİLİS Yerel Hedef Komisyonu tarafından hazırlanan eğitim içeriklerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

İletişim Becerileri konusunda AMASYA Yerel Hedef Komisyonu tarafından hazırlanan eğitim içeriklerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

İletişim Becerileri konusunda AĞRI Yerel Hedef Komisyonu tarafından hazırlanan eğitim içeriklerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

 

Şiddeti Önleme konusunda BİLECİK Yerel Hedef Komisyonu tarafından hazırlanan eğitim içeriklerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Şiddeti Önleme konusunda SAKARYA Yerel Hedef Komisyonu tarafından hazırlanan eğitim içeriklerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Şiddeti Önleme konusunda BURSA Yerel Hedef Komisyonu tarafından hazırlanan eğitim içeriklerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

 

Bilinçli Teknoloji Kullanımı Konusunda Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Öğrenciler İçin Sağlıklı Dijital Yaşam konulu eğitim içeriklerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Bilinçli Teknoloji Kullanımı konusunda ARTVİN Yerel Hedef Komisyonu tarafından hazırlanan eğitim içeriklerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.


Öfke Kontrolü konusunda EDİRNE Yerel Hedef Komisyonu tarafından hazırlanan eğitim içeriklerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Öfke Kontrolü konusunda KARS Yerel Hedef Komisyonu tarafından hazırlanan eğitim içeriklerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Öfke Kontrolü konusunda KIRŞEHİR Yerel Hedef Komisyonu tarafından hazırlanan eğitim içeriklerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Stresle Baş Etme Becerileri konusunda KAHRAMANMARAŞ Yerel Hedef Komisyonu tarafından hazırlanan eğitim içeriklerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.02.2024 - Güncelleme: 13.02.2024 14:17 - Görüntülenme: 163
Kaynak: milli eğitime bağlı kurumlardan alınan içerikler
  Beğen | 0  kişi beğendi