AKSARAY / MERKEZ - Aksaray Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Mrt

SINAVLA ÖĞRENCİ ALACAK ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA İLİŞKİN MERKEZÎ SINAV BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Mrt

Aksaray Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlan broşür, afiş ve pano dökümanları güncellendi.

Şbt

Aksaray Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak “Aksaray İli Ortaokul ve Lise Kademelerindeki Öğrencilerin Şiddet Algılarının İncelenmesi” başlıklı araştırmamızı tamamlayarak yayımladık. Bu çalışmamız ile öğrencilerimizin şiddet kavramına ilişkin algılarının belirlenerek, gerekli önlemlerin alınabilmesine bu doğrultuda çalışmaların yürütülmesine ve sonuçta şiddet davranışlarının ortadan kaldırılmasına katkı sunmak amaçlanmıştır

Hedeflenen amaca ulaşmak için araştırma kapsamında elde edilen veriler doğrultusunda bazı eğitim önerilerinde bulunulmuştur. Söz konusu eğitimlerin gerçekleştirilmesi noktasında fikir vermesi, yol göstermesi amacıyla eğitim içeriklerine ulaşabileceğiniz kaynaklar paylaşılmıştır.

Şbt

Ock

Aksaray Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik Bölümü tarafından hazırlanan "AKSARAY İLİ ORTAOKUL VE LİSE KADEMELERİNDEKİ ÖĞRENCİLERİN ŞİDDET ALGILARININ İNCELENMESİ" araştırma raporu yayınlandı.

Ara

Kılavuza göre, BİLSEM öğrenci tanılama sürecine ilişkin işlemler ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf düzeylerinde genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanlarında gerçekleştirilecektir.

2023-2024 Yılı Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Kılavuzu'na ulaşmak için tıklayınız.

Ara

EKPSS İçin Hazırladığımız Broşür Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü nün; 2023 YLSY Burs Programına başvurmak isteyenler için düzenlenen  tanıtım afişi.

Sayfaya ulaşmak için görsele tıklayınız.

Kas

Ösym 2024 sınav takvimi yayınlandı ulaşmak için tıklayınız.

Kas

Sınıf Risk Haritası Formuna Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Okul Risk Haritası Formuna Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Hazırlanan Okul Risk Haritaları 30 Kasım 2023 Cuma gününe kadar aksarayram@gmail.com adresine gönderilmelidir.

Kas

Aksaray Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik Bölümü tarafından hazırlanan Aksaray'daki liseri tanıtım rehberi "Benim Lisem" çalışması tamamlandı.

"Benim Lisem"e ulaşmak için tıklayınız.

Ekm

Aksaray Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik Bölümü olarak okullarımızda ki Rehberlik Servislerimizi ziyaret ettik.

Fotoğraflar için tıklayınız.

Ekm

İlimize yeni atanan Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenlerimize yönelik tanışma ve oryantasyon etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ekm

Aksaray Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik Bölümü tarafından hazırlanan YKS ve LGS Kariyer Dosyalarım güncellenmiştir.